Veure correu al navegador
El Gremi Informa
 5 de març de 2024 
 Informació de servei del Gremi de Constructors d'Obres de Barcelona i Comarques. Butlletins anteriors al Portal Informatiu. Destaquem les següents notícies:
 
Sessió tècnica de la RiMe - 14/03/2024.  
La descarbonització és un dels reptes més immediats als què s'enfronta el sector de la construcció arreu del continent. Per aquest motiu, hem organitzat una nova sessió tècnica RiME, que en aquesta ocasió tindrà com a eix principal la recerca de nous mètodes constructius més respectuosos amb el medi ambient i amb la salut de les persones que els aixequen i que hi fan vida. 

La jornada tindrà lloc el proper dia 14 de març, a partir de les 9 h, a la seu del Gremi de Constructors d'Obres de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 663, Barcelona). 

Pots consultar el programa complet de la sessió en aquest enllaç.


Per tocar aquests temes, la sessió comptarà amb la participació de Sònia Hernández-Montaño Bou, arquitecta de l'estudi Arquitectura Sana i directora del postgrau d'Arquitectura Saludable i Bioconstrucció de l'Escola Sert i Agustín Alcaraz, cap de vendres de Keim Ecopaint Ibérica, S.L. Tots dos parlan sobre iniciatives i materials impulsats per Europa per tal d'aconseguir edificis més saludables. 

A banda d'aquestes qüestions, Ignasi Puig Abós abordarà en la segona part del matí novetats fiscals i laborals d'interès per a les persones que treballen en el sector, com ara la reforma del nou pla de pensions.

IMPORTANT. Per participar en la jornada cal inscriure's prèviament. Podeu fer el tràmit en aquest enllaç.
 
Enllaços a la web del Gremi: 

GREMI DE CONSTRUCTORS D'OBRES DE BARCELONA I COMARQUES 932 659 430 / info@gremi.obres.org / www.gremi-obres.org Gran Via de les Corts Catalanes 663, planta baixa i sisena planta  08010 Barcelona
 Facebook LinkedIn Twitter Instagram YouTube
Aquest missatge i els seus arxius adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari, podent contenir informació confidencial sotmesa a secret professional.  No està permesa la seva reproducció o distribució sense autorització expressa del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques.  Si vostè no és el destinatari final, per favor elimini’l i informi’ns per aquesta via. Li recordem que les seves dades tenen la protecció legal establerta pel Reglament Europeu de Protecció de Dades 2016/679.
Si no vols continuar rebent correus del Gremi, pots donar-te de baixa en aquest enllaç o indicant-nos-ho a comunicacio@gremi-obres.org