Veure correu al navegador 
ENTREVISTES I ARTICLES SOBRE EL SECTOR I EL GREMI
NOU NÚMERO DE LA REVISTA CONSTRUCTORS
NOVEMBRE 2021 
Ja està disponible un nou número de la revista CONSTRUCTORS, publicació semestral del Gremi de Constructors d'Obres de Barcelona i Comarques que recull articles i entrevistes sobre qüestions d'actualitat i d'interès per les empreses del sector. 

A continuació la podeu consultar mitjançant un visor online de revistes o si ho preferiu també podeu descarregar la revista en PDF.
 
CONSULTAR REVISTA EN VISOR ONLINE
DESCARREGAR REVISTA EN PDF

VOLS LA REVISTA IMPRESSA?

Recordem que la revista s'envia en format imprès a les empreses del Gremi (a més de també a entitats i col.laboradors del sector), i que igualment en tenim exemplars a la seu del Gremi per repartir entre aquelles persones interessades. Si sou agremiats i no esteu rebent les revistes impreses ens ho podeu fer saber a comunicacio@gremi-obres.org.

VOLS PARTICIPAR?

Aprofitem també per recordar que si voleu participar en propers números de la revista, ja sigui proposant una obra vostra per la portada, en la publicació d'articles o mitjançant patrocini, podeu contactar amb comunicacio@gremi-obres.org o trucant al 932 659 430 i preguntant per Comunicació. Estarem molt agraïts si ens envieu informació de premis, actuacions i tècniques singulars, experiències al sector, etc.

TOTES LES REVISTES A L'APARTAT WEB DE PUBLICACIONS


Per últim, recordem que aquest i els números anteriors estan disponibles gratuïtament en format PDF a l'apartat Publicacions de la web del Gremi.
 
APARTAT DE PUBLICACIONS DE LA WEB DEL GREMI
 
GREMI DE CONSTRUCTORS D'OBRES DE BARCELONA I COMARQUES
Gran Via de les Corts Catalanes 663, planta baixa i 6è pis. 08010 Barcelona
www.gremi-obres.org / 932 659 430 / info@gremi-obres.org
Segueix-nos a:
Facebook
Twitter
Website
Email
Instagram
YouTube
Aquest missatge i els seus arxius adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari, podent contenir informació confidencial sotmesa a secret professional.  No està permesa la seva reproducció o distribució sense autorització expressa del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques.  Si vostè no és el destinatari final, per favor elimini’l i informi’ns per aquesta via. Li recordem que les seves dades tenen la protecció legal establerta pel Reglament Europeu de Protecció de Dades 2016/679.
 
Si no vols continuar rebent correus del Gremi, pots donar-te de baixa indicant-ho a comunicacio@gremi-obres.org